Decizii CMPOR

Procedură scrisă - 08 august 2018

Decizia nr. 101/08.08.2018 – privind aprobarea criteriilor de eligibilitate și evaluare tehnică și financiară aplicabile Axei prioritare 3: Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 4e: Promovarea unor strategii cu emisii scăzute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, în special pentru zonele urbane, inclusiv promovarea mobilității urbane multimodale durabile și a măsurilor de adaptare relevante pentru atenuare, Obiectivul Specific 3.2: Reducerea emisiilor de carbon în zonele urbane bazată pe planurile de mobilitate urbană durabilă, apel de proiecte nefinalizate 7 REGIUNI.

Decizia nr. 102/08.08.2018 – privind aprobarea criteriilor de eligibilitate și evaluare tehnică și financiară aplicabile Priorității de investiții 4.e.: Promovarea unor strategii cu emisii scăzute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, în special pentru zonele urbane, inclusiv promovarea mobilității urbane multimodale durabile și a măsurilor de adaptare relevante pentru atenuare, Obiectivul Specific 4.1: Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă, apel de cereri de finanţare pentru proiectele pregătite şi implementate în parteneriat cu M.D.R.A.P. pentru reînnoirea parcului de mijloace de transport public

Decizia nr. 103/08.08.2018 – privind aprobarea criteriilor de eligibilitate și evaluare tehnică și financiară aplicabile Priorității de investiții 4e: Promovarea unor strategii cu emisii scăzute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, în special pentru zonele urbane, inclusiv promovarea mobilității urbane multimodale durabile și a măsurilor de adaptare relevante pentru atenuare, Obiectivul Specific 3.2: Reducerea emisiilor de carbon în zonele urbane bazată pe planurile de mobilitate urbană durabilă, apel de proiecte 7 REGIUNI/în parteneriat și ITI/în parteneriat – apeluri de cereri de finanţare pentru proiectele pregătite şi implementate în parteneriat cu M.D.R.A.P. pentru reînnoirea parcului de mijloace de transport public.


Comitetul de Monitorizare

Copyright © 2022 Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice - Toate drepturile rezervate

Acest website folosește cookies. Navigând în continuare îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.