Manualul de identitate vizuală Regio 2014-2020

NOUTĂȚI, ANUNȚURI ȘI COMUNICATE

0+
Număr contracte semnate
0,659+ mld euro
Valoarea contractelor semnate

Ultimele tehnologii in beneficiul celor interesați de axele Programului Operațional Regional 2014-2020. Aplicație mobilă disponibilă atât pe sistemul de operare Android cât și iOS.

Folosește aplicația INFOREGIO și vei fi în permanență la curent cu cele mai recente stiri despre Programul Operațional Regional.

Descarcă aplicația pentru dispozitive Android

InfoRegio-APP

Descarcă aplicația pentru dispozitive iOS

iOS

AplicatiaInfoREGIO

Fii în permanență conectat cu ultimele noutăți și anunțuri ale Programului Operațional Regional 2014 - 2020. Cu aplicația INFOREGIO vei primi în timp real notificări despre cele mai recente și mai importante informații publicate pe inforegio.ro

flex-iphone6-hand-frontview-3.png

 

Rezultate Regio 2007-2013

 

Itinerarii Regio          Galerie foto            Călător prin lumea REGIO

Proiect selectat în cadrul Programului Operațional Regional și co-finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Site realizat în cadrul proiectului „Sprijin pentru Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional în vederea implementării, managementului, evaluării, informării și promovării Programul Operaţional Regional 2014-2020” - cod SMIS 120447.

Acest site web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene.Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web.

Acest website folosește cookies. Navigând în continuare îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.